BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új néven folytatja az Apród

Nevet vált a hazai online apróhirdetési piac meghatározó szereplője, az Apród.hu, a szolgáltatás a jövőben OLX néven lesz elérhető. A változással egy globális, 107 országban jelen lévő márka nevét veszi fel az oldal.

Mától OLX néven működik az Allegro Group által üzemeltetett Apród.hu online apróhirdetési oldal. A 2011. márciusában indult szolgáltatás ezzel egy globális márkához csatlakozott, amely a világ 107 országában működik 2006 óta. Tulajdonosa, a Naspers az e-kereskedelem meghatározó szereplője, az év elején döntött úgy, hogy a jövőben egységes márkanév alatt üzemelteti az összes, az érdekeltségébe tartozó apróhirdetési oldalt.

"A számunka már felesleges, kinőtt, de másnak értékes dolgok eladása, vásárlása egyet jelent a korszerű, tudatos életmóddal, a hétköznapi "újrafogyasztással". Az OLX hirdetői és vásárlói olyan virtuális piacon nézelődhetnek, ahol gyorsan és könnyen találják meg, amit, akit keresnek, hiszen a legnagyobb ilyen közösség tagjaként teszik ezt" - mondta Dobra Péter, az Allergo Group apróhirdetési üzletágának vezetője.

Az új márkanév mögött a már megszokott, megbízható szolgáltatás várja a felhasználókat, akik számára a változás semmilyen kellemetlenséggel nem jár majd. Az OLX megőrzi a keresőbarát felépítést, és a felhasználók által szeretett és szívesen használt szűrőfeltételek is változatlan formában szolgálják a minél eredményesebb és gyorsabb eladást és vásárlást. Mostantól ugyanakkor arra is lesz lehetőség, hogy a felhasználók beállíthassák, km-ben megadva, pontosan hol szeretnének keresni.

Az oldallal egy időben megújul az Apród.hu, új nevén OLX.hu androidos mobilalkalmazása is, amelyről az alkalmazás megnyitásakor kapnak értesítést a felhasználók. Nemsokára az iOS OLX-alkalmazás is elérhető lesz. Jelenleg a látogatók közel 40 százaléka érkezik mobil eszközről az oldalra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.