BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ennyibe kerül a legdrágább moszkvai lakás

Ha valaki az orosz főváros legnagyobb és legdrágább lakásához akar hozzájutni, 845 millió rubelt (5,9 milliárd forintot) kell fizetnie. Illetve csak kellene, mert az ingatlanra jó ideje nincsen vevő.

A Sztarovolinszkaja utcában található luxuslakás hasznos területe 1500 négyzetméter, ehhez képest igazán szerénynek mondható az 50 négyzetméteres konyha.

A több szintes lakásban természetesen működik belső személyszállító lift, külön étellift, és a jakuzzis, kisebb úszómedencés fürdőszoba is „tartozék”. A lakóparkban több hasonló kategóriájú lakás található, védett zöldövezetben építkeztek néhány éve, a vásárlókat saját óvodával, étteremmel, az elengedhetetlen fitnesz központtal és szökőkutakkal csábították.

A másik végletet a Burakov utcában találta meg az ingatlanközvetítők útmutatása alapján a lenta.ru internetes portál újságírója. Itt egy ötemeletes tégla épület második emeletén potom 2,6 millió rubelért (18 millió forintért) vesztegetnek egy mindössze 10 négyzetméteres garzont – az 1 négyzetméternyi konyhában nyilván nincs mód nagy lakomákat csapni.

Annak is van ajánlat, aki magaslati levegőt akar szívni. A „legmagasabb” ajánlat jelenleg egy 72 emeletes felhőkarcoló 67. szintjén található 190 négyzetméteres 2 hálószobás, 5 szobás lakásra érvényes, ennek ára 102 millió rubel (714 millió forint).

A Rimszkij-Korszakov utcába azokat várják, akik Moszkva leghosszabb házában élnének szívesen. A kínai nagyfalnak is hívott ház 1100 méter hosszú, a monstrumban most 17 különböző lakást igyekeznek értékesíteni igazán megfizethető áron 5,5-13 millió rubelért (37,5-91 millió forintért).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.