BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Wizz Air: heti tíz gép repül Moszkvába

A Wizz Air bemutatta a téli menetrendjét: a magyar gyökerű fapados légitársaság Magyarországról 18 ország 29 úticélját teszi elérhetővé. A népszerű Budapest-Dubai útvonalon heti négy járat közlekedik majd, míg Moszkvába hetente tíz alkalommal repül majd a légitársaság Budapestről. Barcelonába heti négy, a grúziai Kutaisibe heti kettő, és Thesszalonikibe szintén heti két járat közlekedik majd.

"Legutóbb a spanyolországi Alicantéval bővült magyar útvonalhálózatunk” – mondta Daniel de Carvalho, a cég szóvivője. A Wizz Air továbbra is látványosan fejlődik, június közepén Lettország fővárosában, Rigában nyit bázist egy új Airbus-320-as repülőgéppel. A Gyelo orosz nyelvű hírportál szerint a légicég négy új útvonalon indít járatot Rigából: a spanyolországi Barcelonába, a nagy-britanniai Doncaster Sheffieldbe, a németországi Dortmundba és Párizsba. Ezen kívül heti nyolcra sűríti járatait Londonba, és heti háromra Oslóba. A rigai bázis megnyitása után a légitársaság a lett fővárosból összesen heti 25 járatot közlekedtet nyolc útirányba. Tavaly 13,5 millió utas választotta a társaságot, ami az előző évhez képest 12 százalékos növekedést jelent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.