BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon nehéz lesz hétvégén bejutni Magyarországra

A szabadságuk leteltével Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhely belépő oldalán, a hétvégén több órás sorok is lehetnek – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, pénteken délben Röszkén a kilépő és a belépő oldalon is egyaránt egyórás volt a várakozás, de a hétvégén Magyarország irányába intenzív forgalomra és akár több órás sorokra is lehet számítani.

Röszke mellett Ásotthalmon is torlódás várható, ezért a százados azt javasolta az autósoknak, válasszák a tompai, a hercegszántói, illetve a bácsalmási vagy a tiszaszigeti átkelőt. A két utóbbit reggel 7 és este 7 között vehetik igénybe az uniós és a szerb állampolgárok.

A szóvivő azt kérte az autósoktól, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális helyzetről a rendőrség honlapján, vagy a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.