BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bolt a boltban - újít a Tesco

A Váci úton már most, Székesfehérváron pedig hamarosan új koncepcióval próbálkozik meg a Tesco.

A Jövő áruházai - ezzel a hangzatos nevű újítással próbálkozik a Tesco. A Váci úton nyílt meg az első ilyen áruházuk, de Székesfehérváron is hamarosan bemutatkozik az új működési modell.

A megújulás során több olyan megoldást is bevezet a Tesco, amellyel a bevásárlás gyorsabb, és még az eddigieknél is kényelmesebb lesz. A korábbiaknál alacsonyabb polcoknak és a készlet-racionalizálásnak köszönhetően a vásárlók még egyszerűbben igazodhatnak el az áruházakban.

Átláthatóbbá válik a tér és javul a boltok atmoszférája, a gondolaátvágások pedig könnyebbé teszik a vásárlók mozgását. Az új elrendezés és bútorzat mellett bővül a Tesco Finest termékek kínálata is. Megújulnak a zöldség-gyümölcs osztályok és pékségek, valamint nagyobb hangsúlyt kapnak a speciális élelmiszerek is.

A Váci úti Tescóban mutatkozik be Európában először a shop-in-shop újítás is. A "bolt a boltban" koncepciónak megfelelően az új bérlők beköltöznek az eladótérbe. A bérlők kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy kínálatuk jól kiegészítse a Tesco választékát. A Váci úti és székesfehérvári áruházba a már több Tesco üzletsoron működő SportsDirect és az angol Peacocks ruházati márka költözik be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.