BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nehéz az M7-esen közlekedni a Balatonnál

Ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Siófok térségében, ahol reggel két gépkocsi ütközött - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A sajtószolgálat tájékoztatatása szerint a balesetnek a korábban közöltnél több sérültje van. A mentők öt embert vittek kórházba a fél hét körül történt karambol helyszínéről. A rendőrség az autópálya érintett szakaszát mintegy másfél órára lezárta a forgalom elől, a járműveket a siófoki csomópontnál leterelték a 7-es főútra. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés jelenleg is folyamatban van. A forgalom a külső sávon halad.

Egy kamion balesete miatt mindkét irányban a külső és a leállósávban halad a forgalom az M7-es autópályán Balatonkeresztúrnál.

A sajtószolgálat tájékoztatása szerint egy Budapest felé tartó kamion vezetője - eddig tisztázatlan körülmények között - elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett és a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a kamion az oldalára borult. A tehergépkocsi rakománya az úttestre szóródott.

A 166-os kilométerszelvényben fél kilenc körül történt balesetben a jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték.

Hármas karambol miatt lezárták az M43-as autópálya M5-ös felé vezető oldalát is Szeged mellett - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.  Várkonyi Gergely, a csongrádi rendőrség szóvivője elmondta, a Szeged melletti baleset a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja, a 8-as és 9-es kilométerszelvény között történt.

Az elsődleges adatok szerint három jármű, köztük egy utánfutót vontató gépkocsi ütközött össze, ez utóbbi felborult. A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben - közölte a hadnagy. A forgalmat a 47-es útnál terelik le a sztrádáról, a járművek a sándorfalvi útnál térhetnek vissza.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.