BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Baleset miatt lezárták az M7-est

Kamion és terepjáró ütközött össze az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében, emiatt teljesen lezárták az érintett szakaszt, a Balaton felé pedig csak egy sáv járható – tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy Balaton irányába közlekedő kamion a belső szalagkorlátot átszakította és a szemközti oldalon közlekedő terepjárónak ütközött. A balesetben két ember megsérült - olvasható a közleményben.

A helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárták a főváros felé, a járműveket Polgárdinál a 7-es útra terelik. A Balaton irányába tartó oldalon egy sáv járható.

Sipos Mónika rendőrségi szóvivő közölte, hogy a kamionbaleset után a Balaton felé több kilométeres torlódás alakult ki és a kocsisorban egymásnak ütközött két autó. Abban a balesetben egy ember sérült meg.

Szabó-Bisztricz Anett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a terepjáró sofőrje és utasa is beszorult, őket a székesfehérvári tűzoltók szabadították ki. A helyszínen két mentőhelikopter segítette a sérültek ellátását.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.