BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jókora torlódásra kell felkészülni az M1-es autópályán

Három kilométeres a torlódás az M1-es autópályán.

Három kilométeren torlódnak a személyautók és az autóbuszok az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Avárakozási idő mintegy egy óra.

Már szombaton is mintegy három kilométeren torlódtak a személyautók és az autóbuszok a sztrádán. A torlódás a késő esti órákra mérséklődött, éjszaka néhány órára meg is szűnt.

A rendőrség továbbra is arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a sztráda érintett szakaszán és indulás előtt mindenképp tájékozódjanak a rendőrség határinfó oldalán a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok idén április 25-e óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a magyar-osztrák határátlépési pontokon az illegális migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.