BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nemzetközi járatokat is elterelnek a kisiklott vonat miatt

Még mindig tart a tegnap kisiklott vonat visszaemelése, addig is pótlóbuszok és terelések vannak a menetrendben.

Továbbra is tart a tegnap kisiklott motorvonat visszaemelése Újszásznál, ezért a ma hajnali üzemkezdettől a teljes helyreállításig még pótlóbuszok szállítják az utasokat a Szolnok-Hatvan vonal Jászboldogháza-Jánoshida és Újszász állomásai között, valamint a Szolnok-Vámosgyörk vonal Jászapáti és Újszász állomásai között - közölte a Mávinform. Az átszállások miatt 10-20 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

Tegnap este az újszászi állomás egyik vágányán kisiklott egy Hatvanból Szolnokra tartó motorvonat, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba, a Szolnok-Hatvan és a Szolnok-Újszász-Vámosgyörk vasútvonalakon jelentős késések alakultak ki. A balesetben senki nem sérült meg.

A helyszíni vizsgálat befejeztével a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonal újszászi szakaszán este már megindult a közlekedés és ezen a fővonalon késő éjjel helyreállt a menetrend szerinti közlekedés.

A Mávinform tájékoztatása szerint a reggeli torlódások elkerülése érdekében több nemzetközi vonat még módosított útvonalon halad majd. Az Ister EuroNight és a Hortobágy EuroCity vonatok Szolnok-Budapest között kerülő útirányon, a Szolnok-Cegléd-Budapest-Nyugati szakaszon közlekednek. Ugyancsak kerülő irányon, Cegléden át haladnak a Traianus InterCity és a Hargita InterCity vonatok a Budapest-Szolnok viszonylatban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.