BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Házhoz kérné a McDonald's sajtburgerét? Még várhat rá egy kicsit!

Évek óta egyre kevesebb vendég keresi fel a McDonald's éttermeit, ezért most házhozszállítással próbálják visszacsalogatni őket - egyelőre azonban csak Floridában.

Már idén házhoz szállíthatja burgereit a McDonald''s, amely a megváltozott fogyasztói szokásokra reagálva döntött a házhozszállítás elindítása mellett - írja a Financial Times.

Már tesztelik a rendszert Florida több városában, ahol az Uberrel közösen dolgoznak a vevők visszacsalogatásán - ugyanis 2012 óta körülbelül félmilliárd vendéggel csökkent a látogatók köre.

A McDonald''s szűkszavúan csak annyit közölt: sikeres próbaüzemet tudhatnak a hátuk mögött és később nemzetközi piacokon is megvethetik a lábukat. Arról azonban még nincs információ, hogy mikor kapcsolódnának be Európa vérkeringésébe.

Nem újdonság azonban a McDonald''s-tól a házhozszállítás - ugyanis Dél-Koreában, Kínában és Szingapúrban is saját sofőrökkel fuvaroznak - amely nagyjából egymilliárd dolláros piacot teremtett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.