BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Nemzeti Közművekhez kerülnek át a Telekom áramfogyasztói

November 1-jétől további, mintegy 60 ezer ügyfél energiaellátását biztosítja a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója.

A Magyar Telekom október utolsó napjával megszünteti lakossági villamosenergia-szolgáltatását. A Nemzeti Közműveket választó ügyfelek részére a szolgáltatóváltás egyszerűsített eljárással történik. Az új szerződéskötéssel kapcsolatos adminisztrációt, adategyeztetést a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társasága végezte el az új ügyfelek kényelme érdekében – derül ki a Nemzeti Közművek közleményéből.

A Nemzeti Közművek mindent megtesz azért, hogy az immár 4,3 milliósra bővülő ügyfélkörének nemcsak megbízható és kényelmes kiszolgálást nyújtson, hanem a 21. századi digitális elvárásoknak megfelelően hamarosan új kiegészítő szolgáltatásaival és termékeivel modern otthonszolgáltató legyen

– mondta Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A korábban a Magyar Telekommal szerződésben álló ügyfelek túlnyomó többsége a Nemzeti Közműveket választotta villamosenergia-szolgáltatójának. Az energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése során előnyt jelent, hogy az ország közel 300 pontján a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójával közös ügyfélszolgálati irodákban fogadják az ügyfeleket. Természetesen egyszerűbb online intézni az ügyeket. Ugyancsak a nap 24 órájában rendelkezésre áll a telefonos ügyfélszolgálat.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója 2017. június 1-jén szerezte meg az országos egyetemes szolgáltatói működési engedélyt, amely eredményeként a Nemzeti Közművek villamosenergia-szolgáltatása további 4,5 millió ügyfél számára vált elérhetővé országszerte.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.