BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Ryanair csak januárban szigorít

Januárra halasztja a poggyászra vonatkozó szabályok korábban bejelentett szigorítását az ír Ryanair diszkont-légitársaság.

Januárra halasztja a poggyászra vonatkozó szabályok korábban bejelentett szigorítását az ír Ryanair diszkont-légitársaság. Mint közölték, eredetileg november elsején kellett volna életbe lépnie az új szabályozásnak, amely egyebek közt csökkentette volna a fedélzetre vihető csomag méretét. Azért halasztják januárra az új szabályozás bevezetését, hogy ne az év legforgalmasabb időszakában okozzon problémát.

Forrás: AFP

A Ryanair korábbi tájékoztatása szerint csak az elsőbbségi beszállást vásárlók vihetik majd fel a kabin méretű (55 x 40 x 20 cm) kézipoggyászt a fedélzetre, és lehet a kézipoggyász mellett egy második, kisebb (35 x 20 x 20 cm) táska is náluk. Az ennél nagyobb poggyászokat a csomagtérben helyezik el. Egyúttal 15-ről 25 kilogrammra nő majd a feladható poggyász felső súlykorlátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.