BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy bejelentésre készül a Wizz Air

Újabb járatokat indíthat Debrecenből a Wizz Air, ezt jövő héten hétfőn jelentheti be a vállalat vezérigazgatója, Debrecen polgármestere, valamint a repülőteret üzemeltető cég első embere.

A közép- és kelet-európai légiközlekedést érintő jelentős bejelentést tesz hétfői sajtótájékoztatóján Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója – értesült a dehir.hu.

Az eseményen részt vesz Papp László, Debrecen polgármestere, és Herdon István, a Debreceni Repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport elnök-vezérigazgatója is.

A lap információi szerint járatbejelentés várható, ahol több új desztinációt is megneveznek majd.

Fotó: Ramil Sitdikov / Sputnik / AFP

A társaság tavaly december közepén indította el közvetlen járatát Moszkvába, a WizzAir emellett Londonba, Tel-Avivba, Malmöbe, Eindhovenbe, Milánóba és Párizsba is repül a második legnagyobb magyar városból.

Váradi József: Gyakorlatilag a nap 24 órájában dolgozom

A Wizz Air vezetése izgalmas feladat, de a Manager Magazinnak nyilatkozó Váradi József vezérigazgató azt mondja, a munkát egyensúlyba tudja állítani a magánéletével.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.