BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újra itt a nyárias idő, kiderült, meddig marad

Kedden 24 és 29 fok közötti nyárias meleg lesz.

Kedden csak kevés gomoly- és fátyolfelhő zavarja a ragyogó szeptemberi napsütést, eső nem lesz – írta a Köpönyeg.hu. Az északkeleti szél gyenge marad, 24 és 29 fok közötti nyárias meleg lesz.

20220420 Vörs

Balaton-felvidéki Nemzeti Park, természetvédelmi terület, vezetett túra kirándulás a területen.
Fotó: Németh András Péter NAP
Szabad Föld
Fotó: Németh Andráas Péter / Szabad Föld

Szerdán csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen, melyből nem lesz csapadék. Sok napsütésre készülhetünk. Az északkeleti szél mérsékelt lesz, 24 és 29 fok közötti nyárias időnk lesz.

Csütörtökön ragyogó napsütésre számíthatunk, alig lesz felhő az égen. A csapadék nem valószínű. A keleties szél csak néha élénkülhet meg az Alföldön, 27 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Pénteken sok napsütésre van kilátás fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Nem lesz változás a hőmérsékletben: marad a nyárias, 27 fok körüli idő.

Szombaton a sok napsütés mellett északnyugat felől gomolyfelhők érkeznek, de csak néhol alakul ki zápor. Az északnyugati szél átmenetileg megélénkül. 25 fok körüli mérsékelten meleg idő várható.

Vasárnap napos, gyengén felhős idő valószínű, csapadék nélkül. Az északnyugati szél megélénkülhet. Csökken a hőmérséklet: délután már csak 22-23 fok várható.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.