BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez nagyon fog fájni a honatyáknak és a felsővezetőknek - Jön a kanadai utazási szigor!

A kanadai politikusoknak és vezető bürokratáknak fájni fog, amikor csütörtökön az ottawai szövetségi kormány nyilvánosságra hozza terveiket a kiadások és a fizetések csökkentésére, egyben körvonalazva a jövő évben követendő gazdasági stratégiát - írja a The Star című kanadai lap szerdai száma.

A tudósítás idézte Kory Neneycke-t, Stephen Harper kanadai miniszterelnök szóvivőjét, aki leszögezte: "Arról beszélünk, hogy korlátozni kell a belátásra bízott kiadásokat, és ez fenn kezdődik. Mi állunk majd az élen a példamutatással." - tette hozzá a miniszterelnök szóvivője, aki szerint a kiadások lefaragása várhatólag több tízmillió dollár megtakarítást eredményez majd.

Majd hozzátette: "Biztos vagyok benne, hogy számos panaszt hallunk majd a politikusok részéről", utalva a törvényhozók ingyenes utazásaira. Egy kanadai parlamenti képviselő évente 64 ingyenes repülőutat vehet igénybe oda vissza Ottawa és választókerülete között.

A törvényhozók kötelesek a leggazdaságosabb,legmegfelelőbb közlekedési eszközt igénybe venni - Kanadában

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.