BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A kormány és az MSZP is végleg szembefordult az emberekkel - Fidesz indoklás a találkozó visszautasításáról

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nem fogadja el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezését kettejük találkozójára - jelentette be Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője szerdán.

A Fidesz elnöke azzal, hogy nem megy el a találkozóra, világossá szeretné tenni: van más út, lehet másképp kezelni a válságot - magyarázta a szóvivő. Szijjártó Péter szerint nem egy újabb médiaeseményre, hanem az emberek oldalán álló cselekvőképes kormányra van szükség - idézi a távirati irodát a Híradó.

A szóvivő szerint a költségvetés elfogadásával és a brutális megszorító intézkedésekkel a kormány és az MSZP is végleg szembefordult az emberekkel. Szijjártó Péter szerint jogosan adódik az a kérdés, hogyan bízhatnának az emberek olyan politikusokban, akik előidézték és félrekezelték a válságot, és akik hosszú éveken keresztül az emberek szemébe hazudtak.

A miniszterelnök szerdán telefonon hívta konzultációra a Fidesz elnökét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.