BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kivonultak a szocialisták a költségvetési bizottsági üléséről

Az MSZP képviselői kivonultak a sztrájkoló szakszervezetek ügyében összehívott hétfői parlamenti költségvetési bizottsági ülésről. Szabó Lajos, a testület szocialista alelnöke döntésüket azzal indokolta, hogy Varga Mihály elnök nem szavaztatta meg a képviselőket a napirendről.

Az összegyűlt újságíróknak a politikus úgy nyilatkozott, hogy a házszabály rendelkezése szerint a javasolt napirendről a bizottságnak szavaznia kellene, és az ülés csak azután kezdődik, ha ezt a többség elfogadja - számol be a hirado.hu az MTI alapján. Véleménye szerint viszont a Fidesz politikai hecckampányra használta az ülést.

Az MSZP képviselői kivonultak a sztrájkoló szakszervezetek ügyében összehívott hétfői parlamenti költségvetési bizottsági ülésről. Szabó Lajos, a testület szocialista alelnöke döntésüket azzal indokolta, hogy Varga Mihály elnök nem szavaztatta meg a képviselőket a napirendről. MTI - hirado.hu-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.