BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Meglepő, hogy Orbán nem tudja megkülönböztetni a gombokat"

A Magyar Demokrata Fórum szerint már-már komikus a Fidesz magyarázkodása, ahogyan a sokadik "véletlen téves szavazást" igyekszik eltussolni – írja a párt közleményében.

Az MDF szerint először az adótörvényeknél szavazott „véletlenül” igennel több fideszes képviselő, majd legutóbb a szociális törvény ment át az Országgyűlésen, többek között Orbán Viktor „véletlen” igen szavazata miatt.

Az MDF arra kéri a Fideszt, legalább akkor ne szemtelenkedjen, amikor öt képviselője, köztük a párt elnökének „véletlen” igen-szavazatai segítik többséghez a kormánypárti módosító csomagot az Országgyűlésben.

Mint írják, meglepő, hogy Orbán Viktor és a Fidesz számos prominense közel húsz év parlamenti politizálás után nem tudja megkülönböztetni az „igen” és a „nem” gombot egy ilyen fontos szavazás során, ráadásul ez a „baleset” rendszeresen megesik a frakcióval – miközben folyamatosan másokra mutogatnak, „vakondokozásra” is képesek.

A közlemény kiemeli, hogy az MDF előre kijelentette, támogatják az adótörvényeket, amennyiben a képviselőknek is adózniuk kell költségtérítésük után, illetve ha az Országgyűlés közel fél évtized után végre eltörli a haláladót. Felteszik a kérdést: a Fidesz milyen megegyezés miatt támogatta a kisebbségi kormányt? Hiszen sorozatos „véletlen” szavazataival egyetlen esetben sem tudott eredményt felmutatni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.