BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány visszajött, többen csak most mennek - Új szákházban kezdődik a munka

Beköltöztek a szocialisták az új pártközpontba, a székházat azonban csak a hónap vége felé mutatják majd be a nyilvánosságnak.

Hivatalosan a mai naptól látja el ismét pártelnöki-miniszterelnöki feladatait Gyurcsány Ferenc, aki az ünnepek alatt szabadságon volt. Ez idő alatt a kormányban és a pártban is "politikai ügyeletet" tartottak: Gyurcsányt Kiss Péter kancelláriaminiszter helyettesítette - írja a Népszabadság.

Az MSZP felső vezetéséből többen csak most mennek szabadságra, a politikai szezon a szocialisták számára január közepétől kezdődik. Kétnapos kihelyezett elnökségi ülést tartanak ugyanis 14-én és 15-én egy egyelőre nem ismert helyszínen - a korábbi gyakorlat alapján feltételezhetően Dobogókőn.

Az idei évet az MSZP már új központban kezdik. Hivatalosan ugyan csak a hónap végén foglalják el az új pártszékházat - legalábbis ekkor mutatják majd be a sajtó számára is a szocialisták új központját -, a beköltözés az év vége óta folyamatos.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.