BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megbénult Párizs és London - Webkamerák!

Komoly fennakadásokat okozott a párizsi közlekedésben a hétfőre virradóra érkezett erős havazás, és késnek a francia fővárosból induló légi járatok is. Londonban és környékén, amelyet hosszú évek óta nem látott havazás sújt.

Ugyancsak nehéz útviszonyokkal kell szembenézniük a Párizs környékén közlekedő autósoknak - idézi a távirati irodát a zoom.hu.

A hóesés és a jeges utak miatt összesen 34 észak- és nyugat-franciaországi megyében maradt érvényben a narancsszínű figyelmeztető jelzés.

Jórészt összeomlott hétfő délelőttre a közúti és a légi közlekedés Londonban és környékén, amelyet hosszú évek óta nem látott havazás sújt. Hétfőn délelőtt leállították a forgalmat a Londont kiszolgáló öt nagy nemzetközi repülőtér közül a Heathrow-n és a Lutonon a pályák tisztítása végett.

Fennakadások, késések, járattörlések voltak Gatwicken is, amelyet éjszaka egy időre szintén lezártak. Mindhárom repülőtérre napi több járat közlekedik Budapestről. A Transport for London, a brit főváros tömegközlekedéséért felelős vállalat hétfőn teljesen leállította az autóbuszok közlekedését Londonban a havas utak okozta veszélyekre hivatkozva.

Párizsról webkamera ITT és ITT és ITT

Londonról webkamerák oldalai ITT és ITT

Heathrow információk!

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.