BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány Bajnaiból "csinálna" miniszterelnököt? Titkos terv

Gyurcsány Ferencnek van egy titkos forgatókönyve, amelynek célja, hogy Bajnai Gordon legyen a miniszterelnök - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek egy az MSZP felső vezetéséhez közel álló informátor.

Bajnai Gordon jelölését a Magyar Nemzet szerint az elnökség több tagja is valószínűsíti, miután a héten sorra kiszivárogtak a párt miniszterelnök-jelöltjeinek nevei, akiknek esélyei gyakorlatilag már ekkor lenullázódtak - idézi a zoom a napilapot.

A lap úgy tudja, hogy a pártelnök terve éppen az volt, hogy a lehetséges jelöltek vérezzenek el.

A Magyar Nemzet információi szerint Bajnai Gordon gazdasági miniszterrel az a probléma, hogy a tagság, az MSZP-frakció, de az elnökség körében sem örvend túl nagy népszerűségnek, sőt inkább elutasítják a politikust. Ennek ellenére a lap forrása úgy vélte, Gyurcsány Ferenc bízik abban, hogy keresztülviheti állítólagos elképzelését, a párt ugyanis - hasonlóan az SZDSZ-hez - szeretné elkerülni, hogy előre hozott választások legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.