BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: "Orbán szája nagyobb, mint képessége"

"A magyar politika vízválasztója ma, hogy kik azok, akik szembenéznek a válsággal és kik azok, akik gyávák vagy intellektuálisan üresfejűek és kikerülik a válaszadást" - idézi az Index Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Tatabányán, közel 400 fős hallgatóságnak tartott előadását.

"Utóbbi körbe sorolom a Fideszt. Ennél üresebb beszédet, mint amit a Fidesz elnöke tartott, régóta nem hallottam. Kár volt kétszer elhalasztani, de megtartani volt a legnagyobb kár. Orbán szája nagyobb, mint képessége" - jelentette ki. "Aki azt mondja, semmi erőfeszítést nem kell tenni, az hazudik, az szélhámos. Ha nem tudnák, kiről beszélek, akkor szólok."

Gyurcsány elmondta, hogy a Reformszövetség és Bokros Lajos válságkezelő javaslataival lehet vitatkozni, lehet őket partnerként becsülni. Hosszú távon fő irányokban és gazdaságilag racionálisak, de a hosszú távot meg kell élni - idézi a portál az MTI-t. "Szociális munkást, létminimum alatt élőket ritkán kérdeznek meg a válságkezelésről. Méltányosságot kérek a közgazdászoktól" - tette hozzá a miniszterelnök.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.