BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány „gyenge emberi minőségűnek” nevezte Szekerest

Gyurcsány Ferenc élesen kritizálta Szekeres Imre elnökhelyettest, akit "gyenge emberi minőségűnek" nevezett az MSZP megyei elnökeinek és tisztségviselőinek keddi tanácskozásán - olvasható a Népszabadság Online és a Hírszerző beszámolójában.

Évek óta elfojtott vitákat, személyi ellentéteket hozott felszínre a szocialisták megyei elnökeinek és tisztségviselőinek tanácskozása - írta a Népszabadság Online. Értesülésük szerint a távozó miniszterelnök a megbeszélésen meglepően éles kritikát fogalmazott meg az utódlásra esélyes Szekeres Imrével szemben - számol be a hvg.hu az MTI jelentése alapján.

Gyurcsány közölte: nem szeretné, ha Szekeres lenne az MSZP vezetője, mert emberi minősége erre nem teszi alkalmassá. A miniszterelnök azzal vádolta meg a honvédelmi minisztert, hogy régóta áskálódik és szervezkedik ellene, a kormányfőjelölési folyamatban több ízben szembe ment vele. Szekeres Imre kikérte magának az elhangzottakat, megjegyezte: a maga részéről Gyurcsányt "jó emberi minőségűnek" tartja, de kéri, hagyjon fel ezzel a stílussal és viselkedéssel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.