BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Szétverem a fejedet!" Botrány a rákospalotai közgyűlésben

Több tanú jelenlétében életveszélyesen fenyegette meg a 2009. április 29-i képviselő-testületi ülés szünetében Hetyei László XV. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő a fideszes László Tamást. Erről maga az érintett számolt be sajtóközleményben.

"Ez példátlan eset, és az előttünk álló választásokra nézve baljós előjel, hiszen dr. Hetyei jogvégzett képviselő, pontosan tudja, hogy mit beszél, és annak milyen jogi következményei lehetnek" - hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési és önkormányzati képviselője, aki hozzátette: képviselőtársa, Gyurkovics Miklós jelezte az esetet a jegyzőnek, dr. Nagy Antalnak, valamint az MSZP-s frakcióvezetőnek, Tóth Imrének, és a történtekre a képviselő-testület ülésen is felhívta a figyelmet.

Beszámolója szerint ennek ellenére a levezető elnök, Pálinszki Antal alpolgármester, valamint a mellette ülő Hajdu László polgármester (országgyűlési képviselő) és az MSZP-s frakcióvezető semmit nem tettek, ugyanígy Hetyei László sem reagált a felvetésre.

"Mindez baljós előjel az előttünk álló három választás várható hangnemére, stílusára nézve" - fogalmazott László Tamás.

A fideszes politikus ezért vasárnap délután bejelentést tett a XV. kerületi rendőrkapitányságon, ahol - a közlemény szerint - Minyóczki Árpád alezredes, parancsnok-helyettes személyesen vette át a bejelentést

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.