BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szili melltartó nélkül és a "rettegő kismamák"

Izzik a vasárnapi pécsi időközi polgármester-választás kampánya: beindult a negatív kampány, Szili Katalin pedig bulvár fronton is támadást indított.

A visszafogottan elegáns imázst felépítő Szili Katalin a juj.hu portálnak adott interjújában nemcsak étkezési, fogyókúrázási, de melltartó-viselési szokásaiba is belátást enged. Szili a riporter kérdésére elmondta: nem támogatja a szépészeti célú mellplasztikát, majd leszögezte: „melltartót sem hordtam soha életemben."

A hetivalasz.hu szerint Sziliék kampánystratégiai nyitása a Szili Katalin mellékszereplésével készült videoklippel kezdődött. A filmben egy fiatal lány érkezik Pécsre, mellé szegődik a szocialista házelnök, hogy bemutassa a város néhány nevezetességét. A Fidesz úgy tudja, hogy az MSZP buszokkal pártkommandósokat szállít a helyszínre, hogy nagy erőkkel folytassák a szocialisták lejárató kampányát, és megfélemlítse a Fidesz szavazókat.

A Fidesz Pécsi Szervezete felhívta a pécsiek figyelmét, hogy legyenek óvatosak. Figyeljék, hogy ne készítsenek róluk listákat, adataikat ne adják idegenek kezébe, és ne engedjék sem magukat, sem lakásukat fényképezni. A Fidesz szerint könnyen lehet, hogy provokálni akarnak majd egyszerű járókelőket, játszótéren tartózkodó kismamákat, vagy időseket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.