BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyurcsány: Fenyegetőznek a fiúk, börtönbe akarnak küldeni

„Fenyegetőznek a fiúk. Börtönbe akarnak küldeni. De akkor miért beszélnek róla, miért nem teszik? Vajon mi a szándékuk? Ijesztgetnek?" – teszi fel a kérdéseket Gyurcsány Ferenc blogjában, majd megjegyzi: utóbbi esetben rossz helyen kopogtatnak.

A volt kormányfő internetes naplójában egyértelművé teszi: lemond mentelmi jogáról, ha megvádolják. „Csak nem gondolják, hogy kirohanásaik hatására mást fogok gondolni, képviselni, cselekedni? Félreismernek, ha azt hiszik, hogy mentelmi jogom mögé fogok bújni. Eszembe sincs. Ha megvádolnak, önként mondok le mentelmi jogomról, hogy vádlóim, a politikai méregkeverők szemébe nézhessek.

Gyurcsány emlékeztet: „pár éve még kormányfőként gyomorforgatónak neveztem, hogy az ellenzéki Fidesz elnöke politikai könyveinek bevételét magáncélra tartotta meg. Nyilván ez kellett vagyonbevallásához, tettem hozzá. Nyilatkozatom után két nappal az elnök egyik famulusa sajtótájékoztatót hívott össze, hogy bejelentse: szemmel látható, hogy a miniszterelnök elmeháborodott. A politikai kritikára személyes támadással válaszoltak.”

„Üzenem a Fidesz elnökének: ha harc, hát legyen harc" - írja a volt miniszterelnök a blogjában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.