BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb kínos elszólásért magyarázkodhat Mitt Romney

A palesztinok nem akarnak békét - jelentette ki a republikánus elnökjelölt egy kampányadomány-gyűjtő találkozón titokban rögzített videofelvételen, amelynek újabb részleteit kedden szivárogtatták ki az amerikai média számára.

Elnézem a palesztinokat, akik semmiképp sem akarnak békét, politikai okokból, akik elkötelezettek Izrael megsemmisítése és megszűntetése, valamint más ilyen súlyos ügyek mellett, és azt mondom, hogy ez így semmiképp sem mehet - mondta Mitt Romney.

A felvétel ugyanazon a zárt ajtók mögött megtartott, májusi szponzori összejövetelen készült, amelyen Romney a hétfőn nyilvánosságra került részletek szerint kijelentette, hogy az amerikaiak 47 százaléka azért szavaz Obamára, mert áldozatnak hiszi magát, és elvárja, hogy állam gondoskodjon róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.