BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hihetetlen beszámoló az Összefogás Párttól, mire költötték az állami pénzt

Közzétette beszámolóját a kampánykiadásokról Összefogás Párt. Ez nem a baloldali pártszövetség, hanem Szepessy Zsolt kispártja, amely 298,5 millió forint állami támogatást kapott, és 6552 listás szavazatot összegyűjtve 0,13 százalékot ért el.

A beszámolót nem igazán bonyolították túl, miközben más pártok legalább azzal foglalkoztak, hogy valami hihetőnek tűnő indoklást adjanak arról, hogy nem csak a választási pénzek felvételéért jöttek létre. A beszámolójuk egyetlen mondatból áll:

„Az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló 2013. évi LXXXVII. törvényben foglaltaknak az alábbiak alapján teszünk eleget:A 298 500 000 forint a 2014-es parlamenti választásokra és annak kampányára került felhasználásra az idevonatkozó törvények szerint.”

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.