BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lázár: ha a kormányzat azt mondja, hogy azonnal, az azt jelenti, még talán idén

Lázár Jánosé volt a mai parlamenti ülés egyik legőszintébb mondata - igaz, tőle azt megszokhattuk, hogy az ügyintézés lassúságát előszeretettel kritiálja. A Miniszterelnökséget vezető minisztertől az MSZP-s Tukacs István azt kérdezte: mikor lesz látogatható a tiszadobi Andrássy-kastély? A miniszter azt válaszolta neki: "a kormányzati nyelvben az azonnal a még talán idént fogja jelenteni".

A Jobbikból Farkas Gergely az albérletárak drasztikus emelkedéséről kérdezett - szerinte ez is egy oka a kivándorlásnak. Tállai András államtitkár válaszában a családok lakhatási támogatásáról beszélt, kezdve a rezsicsökkentéstől a felsőoktatási támogatásokig. "Szükséges egy alapos helyzetelemzés, amelynek meg kell vizsgálnia, hogy országos szinten mi ennek az oka" - közölte, majd azt mondta: a lakásépítés áfájának csökkentése segíteni fog az albérlőkön is.

Csődben a Klik, nem kapnak pénzt a pedagógusok. Mikor lép a kormány? - ezt kérdezte az LMP-s Ikotity István. Rétvári Bence azzal válaszolt: minden pedagógus megkapta a havi fizetését, csak a túlmunkákét nem mindenki. Ez azonban külön adminisztrációval jár, mert a túlórákat el kell számolni, ez az átfutási idő pedig azt az érzetet kelti, mint ha késésben lennének.

 


 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.