BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Menekültválogatott indul az olimpián

Menekültválogatott is indulni fog az olimpián - jelentette be a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke. Thomas Bach azt közölte: összesen 5-10 sportoló fog menekültként indulni, akik saját hazájuk színeiben nem tudnának versenyezni.

Bach arról is beszélt: jelenleg 43 sportolóról tudnak, aki indulhatna Rióban, de a saját országa helyzete miatt menekülésre kényszerültek. Közülük azok indulhatnak a menekültválogatott színeiben, akik a kvalifikációs szabályoknak megfelelően kiharcolják az olimpiai részvételt.

A NOB-elnök szót ejtett arról is, hogy a 7,5 millió jegynek alig a fele kelt el eddig - négy évvel ezelőtt Londonban már ennyivel a játékok előtt szinte minden jegy elkelt. Bach azt mondta: nem aggódik, a brazilok általában sokkal inkább hajlamosak az utolsó pillanatokra halasztani a jegyvásárlást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.