BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újra megpróbálják megszerezni a kétharmadot a terrorellenes törvényhez

Ismét bevitték a parlament elé a kormány terrorellenes törvényjavaslatát. Az iskolaszövetkezetekről és az önkormányzatokról is szó lesz a mai ülésen.

Újra a parlament elé vitték a terrorellenes törvényjavaslatot: amely a terrorfenyegetettség esetére vonatkozó középszintű intézkedéseket foglalja össze, kiegészítve a kormánypártok által kezdeményezett alaptörvény-módosítást, amely új különleges jogrendként létrehozná a terrorveszélyhelyzetet. A törvény elfogadásához kétharmados többségre volna szükség.

Miután ezen túljutottak a képviselők, ma még öt további törvényjavaslatról tárgyalnak. Vitáznak az iskolaszövetkezetekkel kapcsolatos törvényekről, később pedig szó lesz az önkormányzatok működésének szabályairól, a polgári perrendtartásról, a pénzügyi közvetítőrendszer törvényeiről, valamint az állami tisztviselőkről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.