BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiderült, melyik londoni luxushotelben töltött Lázár János két éjszakát

A több mint 200 éve működő, ötcsillagos Connaught hotelben töltött el Lázár János 2012 novemberében két éjszakát egy munkatársával - írta meg a Direkt36. A hotel neve annak a pernek az eredményeként került nyilvánosságra, amelyet a Direkt36 munkatársa indított a Miniszterelnökséget vezető miniszter több, szokatlanul magas hotelszámlát eredményező útja miatt.

A hotel egy két Michelin-csillagot is viselő étteremmel, egy exkluzív wellness részleggel, valamint világhírű tervezők által kialakított szobákk alés lakosztályokkal hirdeti magát.

A Direkt36 arról is ír: Lázárék szállása két éjszakára 920 ezer forintba került. A hotel mostani kínálatából ennyi pénzből akár egy Deluxe King fokozatú, többek között márvány fürdőkáddal is felszerelt szobára is futhatta külön Lázárnak és kísérőjének is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.