BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem volt bomba a Keletiben hagyott gyanús csomagban

Egy elhagyott csomag miatt zárták le a Keleti pályaudvart mintegy másfél órára, de a tűzszerészek kiderítették, hogy nem volt mitől félni.

Lezárta a rendőrség a Keleti pályaudvart egy gyanús csomag miatt - közölte a Mávinform. Nem sokkal háromnegyed 11 után nyitották meg újra a pályaudvart, miután a tűzszerészek nem találtak bombát az állomás területén elhagyott csomagban.

Délelőtt kilenc óra után egy vasútőr egy elhagyott csomagot talált a pályaudvar csarnokában. A rendőrség lezárta előbb a csarnokot, majd a teljes Keletit, amíg a tűzszerészek megvizsgálják a csomagot.

A Keleti pályaudvar nem indított és nem fogadott vonatokat, amíg az intézkedés tart, emiatt komoly késésekre érdemes felkészülni.

A fővárosba érkező utasokat arra kérte a MÁV, hogy az elővárosi állomásokon, megállóhelyeken szálljanak le vonataikról és a városi közösségi közlekedési járművekkel folytassák útjukat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.