BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fővárosi melegrekordot hozott a csütörtök

Csütörtökön Újpesten 26,9 fokot mértek, az eddigi rekord 25 fok volt. A nyárias idő pénteken is folytatódik.

Megdőlt a budapesti melegrekord, csütörtökön Újpesten 26,9 fokot mértek, az eddigi rekord 25 fok volt, amelyet 2009-ben mértek Budapest belterület térségében – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A nyárias idő egyelőre folytatódik. Csütörtökön eleinte a Dunántúlon, éjszaka már másutt is átmenetileg szinte mindenütt megnövekszik a felhőzet, több helyen várható zápor, zivatar. Pénteken nyugaton kevés felhőre, napos időre számíthatunk, a középső országrészben délelőtt, keleten délután szakadozik fel jelentősebben a felhőzet, főként keleten valószínű zápor, zivatar.

Csütörtökön a délkeleti, pénteken a délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 18 és 24 fok között valószínű.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.