BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kettétört villanyoszlop zuhant a 114-es buszra

Teljes szélességében lezárták a főváros XXII. kerületében a Kossuth Lajos utcát, miután a 114-es jelzésű autóbusz egy villanyoszlopnak ütközött.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint a 114-es jelzésű autóbusz egy villanyoszlopnak ütközött. A buszon mintegy harmincan utaztak, senki nem sérült meg.

Az ütközés következtében a villanyoszlop kettétört és rázuhant a buszra. Az oszlopot a tűzoltók daruval emelik le a járműről

– mondta a szóvivő.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt közölte, hogy a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a szakaszon közlekedő buszokat elterelik, a 158-as autóbusz pedig nem közlekedik.

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A BKK Facebook-oldalán közölte:

a 33-as autóbusz terelt útvonalon közlekedik Nagytétény, Ipartelep felé, nem érinti a Vegyész utca és a Háros utca közötti megállókat. A 133E autóbusz terelt útvonalon közlekedik Nagytétény, Erdélyi utca felé, nem érinti az Építész utca és a Jókai Mór utca közötti megállókat.

A 141-es, a 158-as és a 250-es autóbusz nem közlekedik a Tóth József utca és a Savoya Park között. A 250B autóbusz nem közlekedik a Tóth József utca és a Savoyai Jenő tér (Törley tér) között. A 251A autóbusz a Városház tér és a Savoyai Jenő tér között nem jár. A 114-es, a 213-as és a 214-es autóbusz a Budafok, kocsiszín és a Tóth József utca között nem közlekedik, helyette a 47-es és az 56-os villamossal lehet utazni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.