BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az MTK egykori focistáját legyőzte a koronavírus

Elhunyt Handel György az MTK és Rába ETO korábbi csatára.

A VG.hu is megírta, hogy Handel György az MTK és Rába ETO korábbi csatárát koronavírus miatt lélegeztetőgépre tették az orvosok.

„Sajnos, nagyon rossz híreket közöltek velem. Azt mondták, csoda kell ahhoz, hogy Gyuri felépüljön.

Akár hetekig is lélegeztetőgépen maradhat, semmilyen pozitívummal nem tudtak biztatni” – mondta Forrai Ágnes a labdarúgó felesége korábban a Blikknek. Az egykori portolónak, akinek semmilyen alapbetegsége nem volt, akkor lett rosszabbul, amikor értesült édesapja haláláról, nem sokkal később pedig lélegeztetőgépre került.

Sajnos a focista felesége férje haláláról adott hírt: „Nagyon nagy hálával tartozom az orvosoknak, mindent megtettek a férjemért. A kórházban a lehető legjobb körülményeket biztosították számára, mindvégig küzdöttek érte.

Nem az orvosokon és az ápolókon múlt, hogy nem sikerült megmenteni az életét. Szerencsére többször is bemehettem Gyurihoz, volt lehetőségem tőle elbúcsúzni”

– mondta Forrai Ágnes, Handel felesége megtörten a Blikknek.

A volt labdarugót az MTK Budapest is gyászolja:

https://www.facebook.com/mtk.baratikor/photos/a.953743131314263/3810967685591779/?type=3

 

Címlapkép: Facebook/MTK Baráti Kör

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.