BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Személyesen találkozna Bidennel Putyin

Szeretne mielőbb élőben is találkozni amerikai kollégájával Putyin, ám nem lát okot az optimizmusra a két ország álláspontja közötti különbség miatt.

A koronavírus-járvány alatt valószínűleg olvasóink közül is sokan kényszerültek a személyes találkozást videóbeszélgetésre cserélni és biztos majdnem mindenkinek feltűnt, hogy egy Zoom beszélgetés során az információáramlás nem az igazi. Amikor a héten Joe Biden és Vlagyimir Putyin megbeszélésére sor került, ők valószínűleg nem a Zoom szoftverét használták, de a videóbeszélgetéssel kapcsolatos problémák Putyinnak is feltűntek.

Az orosz elnök nem csak Bidennel volt kénytelen videón tárgyalni

Fotó: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Legalábis erre utal a Kreml szóvivőjének, Dmitrij Peszkovnak a vasárnapi közlése, miszerint az orosz elnök az online tárgyalás során kifejezte, hogy szeretne amerikai kollégájával élőben is találkozni – írja a Reuters.

Ugyanakkor Peszkov azt is elmondta, hogy Putyin nem zárta különösebben optimista hangulatban a beszélgetést, mert folyamatosan nagyon komoly és lényegi különbségek vannak az Egyesült Államok és Oroszország álláspontjai között.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.