BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Justin Trudeau ismét elkapta a koronavírust

Trudeau legutóbb januárban volt hivatalosan koronavírusos.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje – számolt be a Reuters

A politikus a Twitteren közölte az eredményt, de azt is hozzátette, hogy jól érzi magát, és az egészségügyi irányelveknek megfelelően karanténba vonul. Azt is üzente, hogy aki eddig még nem vette fel a koronavírus elleni oltást, az tegye meg mihamarabb. Kanada kormányfőjét korábban már beoltották, legutóbb januárban volt hivatalosan koronavírusos.

Canadian Prime Minister Justin Trudeau speaks during a meeting with US President Joe Biden (out of frame) during the IV Summit of the Americas, in Los Angeles, California, June 9, 2022. (Photo by Jim WATSON / AFP)
Fotó: JIM WATSON / AFP

Trudeau a múlt héten Kaliforniában volt az Amerika csúcstalálkozón, ahol találkozott Joe Biden amerikai elnökkel és más vezetőkkel, hogy megvitassák a régiót érintő kérdéseket. Szombaton tért vissza Ottawába.

A miniszterelnök pozitív tesztje néhány nappal azután lett nyilvános, hogy kormánya bejelentette, június hátralévő részében felfüggeszti a véletlenszerű Covid-tesztelést Kanada repterein.  

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.