BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Kevin Spacey Sexual Assault Trial In London

Elismerte Kevin Spacey, hogy túllépett egyes határokat - bukja a házát

A színész baltimore-i házát is elárverezik a jogi kiadásai miatt. Több hollywoodi sztár szerint itt az idő, hogy Spacey visszatérjen a munkához.

Túl sokat fogdosott a múltban – vallotta be egy interjúban Kevin Spacey. A színész Piers Morgannel beszélt a karrierjét 2017-ben romba döntő vádakról, és elismerte, hogy átléphetett határokat.

Kevin Spacey Sexual Assault Trial In London
Kevin Spacey túl sokat fogdosott / Fotó: AFP

Ugyanakkor tavaly egy bíróság felmentette a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak alól Londonban, ahogy egy évvel korábban egy amerikai bíróság is tisztázta a filmcsillagot hasonló gyanúsításokkal szemben. Spacey ellen azonban egy polgári eljárás is folyamatban van hasonló vádak alapján. 

Kevin Spacey házát is elárverezik jogi kiadásai miatt

A színész azt is elárulta, hogy a jogi költségeinek megszaporodása miatt baltimore-i otthonát – ahol 2016 óta él – elárverezték. Amikor Morgan arról kérdezte, hogy mit ért azon, hogy túllépett egyes határokon, Spacey elmondta, hogy 

túl sokat fogdosott másokat, akár szexuálisan is, annak ellenére, hogy nem tudta, azok vevők-e közeledésére.

Ám amikor tettei bűnügyi következményeiről kérdezték, Spacey azt mondta, hogy kedves volt a férfiakkal, és figyelt arra is, hogy a reakció pozitív-e. Amikor Morgan tovább faggatta arról, hogy vádlói beleegyeztek-e a simogatásba, vagy az csak a csábítást szolgálta, ami visszautasítás esetén egyértelműen nemleges választ jelent, a színész arról beszélt, hogy jelezniük kell, ha nem akarják, hogy megértse, nincs szó beleegyezésről, és felhagyjon a közeledésével – írja a BBC.

A legújabb vádak hamisak a színész szerint

Spacey elmondta azt is, hogy készen áll felelősséget vállalni tetteiért, amit rossz viselkedésként írt le, ám hozzátette, hogy sokan vádolják őt alaptalanul. A múlt hónapban Spacey tagadta a legfrissebb, ellene felhozott vádakat, melyek a Channel 4 tévécsatorna Spacey Unmasked című dokumentumfilmjében jelentek meg róla. Spacey-t két színész, Ruari Cannon és Danny De Lillo vádolta tolakodó magatartással.

Cannon szerint Spacey nyilvánosan fogdosta az Old Vic színház egy sajtóeseményén, míg De Lillo szerint a színész az ágyékát nyomta az arcához, amikor ült egy próbán. Spacey szerint nevetséges és hamis vádakról van szó.

Ugyanakkor a dokumentumfilm megjelenése után 

számos hollywoodi sztár, köztük Sharon Stone, Stephen Fry és Liam Neeson állt ki Spacey mellett, akik szerint ideje, hogy ismét engedjék a színészt dolgozni.

Spacey 2000-ben elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat az Amerikai szépség című filmben játszott szerepéért. A színészt az ellene hozott vádak miatt vesztette el szerepét a Kártyavár című sorozatban, melyet át is írtak, miután eltávolították a forgatásokról.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.