BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Putyin

Kínos: Putyin kis híján összeütközött a saját biztosítóautójával az új Ladában – videó

Az orosz államfő Moszkvát és Szentpétervárt összekötő M11-es autópálya átadásán okozott majdnem közlekedési balesetet.

Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden nyitotta meg a két legnagyobb orosz várost, Moszkvát és Szentpétervárt összekötő M11-es autópálya új szakaszát a Tveri régióban.

Putyin
Kínos: Putyin kis híján összeütközött a saját biztosítóautójával az új Ladában / Fotó: youtube

Az orosz államfő az új Lada Aura volánja mögött érkezett a megnyitó ünnepségre, és ebből az alkalomból újonc hibát követett el, amivel majdnem közlekedési balesetet okozott. Putyin azért, hogy elkerülje az autópálya oldalán álló fehér sátrat, bekapcsolta bal oldali irányjelzőjét, és az „ellentétes irányba” hajtott be. Azonban hamarosan meggondolta magát, jobbra fordult, és úgy döntött, hogy visszatér az autópálya „jobb oldalára”.

A videóból kiderül, hogy őreit megdöbbentette a kiszámíthatatlan reakció, de minden komolyabb következmények nélkül ért véget. A Lada Aurában tett rövid utazás után az elnököt azonnal ideges biztonsági személyzet vette körül.

A biztonsági őrök egyik tagja kabátot adott neki, amikor kiszállt az autóból, és szakértők becslése szerint Putyin nem viselt golyóálló mellényt. Egy másik munkatárs egy fekete táskát hordott, amely valószínűleg egy „összecsukható pajzsot” tartalmazott, hogy megvédje az orosz elnököt egy esetleges támadástól.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.