BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Az izraeli háború 323. napja – az izraeli hadsereg megölte a Hamász egyik vezetőjét

Yemenis Protesting Israeli Assassination Of Hamas And Hezbollah Leaders
Összefoglaló:

Az izraeli légierő precíziós csapással megölte a Hamász palesztin iszlamista terrorszervezet egyik magas rangú fegyverszakértőjét a Gázai övezetben – számolt be az izraeli hadsereg (IDF) sajtószolgálata. A szombati közlemény szerint Taha Abu Nada a Hamász terrorszervezet számára fegyverek, katonai felszerelések és fegyverek előállításához használt kiegészítő felszerelések gyártásáért volt felelős. 

Yemenis Protesting Israeli Assassination Of Hamas And Hezbollah Leaders
Fotó: AFP

A likvidált radikális felelt azoknak a fegyvereknek az előállításáért, amelyeket a Hamász izraeli területek és a Gázai övezetben tevékenykedő izraeli csapatok ágyúzására használt – jegyezte meg az IDF. Korában megírtuk, hogy Ciszjordániában újabb Hamász-parancsnokot iktatott ki az izraeli hadsereg. Izraeli rendőrök további terrorgyanús személyeket semlegesítettek, akik megpróbáltak gyújtogatással kárt okozni. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.