BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Videón a pisztolyos férfi elfogása a Kossuth téren – nem derült ki, hogy beszámítható állapotban volt-e

Gázriasztó pisztollyal őrjöngött egy férfi a budapesti Kossuth téren. Lövés nem dördült, sérülés nem történt.

Korábban a sajtó beszámolt róla, hogy gázriasztó fegyverrel a kezében őrjöngött egy férfi a budapesti Kossuth téren. A férfi egy szemtanú szerint azt kiabálta, hogy biztonsági őr, és arra invitálta a járókelőket, hogy verekedjenek össze. Szemtanúk szerint részeg lehetett. 

 

A rendőrség most közzétett egy videót a férfi elfogásáról: 

a felvételen az látszik, hogy készenléti rendőrök és az országgyűlési őrség tagjai elfogják a fegyveres embert, a környéken sétálók mintha észre sem vették volna az esetet.

Az elfogás előtti jelenetek rögzítésén az is látszik, hogy a feketébe öltözött férfi a Kossuth téri metró- és villamosmegálló közötti részén instabilan áll, majd a sörét maga elé teszi, fegyvertartó tokjából pedig előveszi a gázpisztolyt, majd felemeli. A Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy reggel érkezett hozzájuk a bejelentés. „Az ott tartózkodó rendőrök elfogták a férfit, akinél egy gázpisztoly volt. 

Lövés nem dördült, sérülés nem történt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indít eljárást” – részletezték az esetet. 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.