BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Reggelre erősödött a forint

Míg kedd délután a 230-as szint fölé is benézett a forint euróárfolyama, addig estére már elkezdett, és szerda reggelre még tovább erősödött a hazai fizetőeszköz - nem csak az euróval, a többi vezető hiteldevizával szemben is.

Egy euróért szerda reggel 9 óra előtt néhány perccel 229,53 forintot kérnek a devizakereskedők, szemben a tegnap esti záró 229,91 forinttal. (Tegnap délután 230,5 forint környékén is járt az euró.)

A svájci frankhoz képest szintén erősödött reggelre a hazai fizetőeszköz: az alpesi pénzt tegnap záráskor 141,254 forinton jegyezték, ma reggelre azonban 140,970-ig tudott erősödni az árfolyam.

Az amerikai dollár 145,49 forintot ér ma reggel, ennél nem sokkal, de több volt tegnap a kereskedés végén: 145,62 forint.

A japán jen árára jellemző, hogy ez ingadozik legkevésbé a forinthoz képest az elmúlt napokban: ma reggel sincs ez másképp, csak kismértékben, de gyengült a forinthoz képest: míg tegnap este 1,357 forintba került az ázsiai pénz, addig ma reggel 1,351-et kell érte adni.

Az angol font a tegnap reggeli árfolyamhoz képest ugyan majdnem három forinttal kerül többe, de az esti záráshoz képest kevesebbet kérnek érte a devizakereskedők: 290,027 forintot. (Tegnap záráskor 290,071 forint volt a britek pénze. )

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.