BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fáradhatatlanul akciózik az OTP

Az OTP Bank – a már elérhető Profit Betét 2 mellett - mától elindítja azokat az akciós lekötési lehetőségeket, amelyek között az eddigieknél jelentősen magasabb hozam is elérhető – közölte a hitelintézet. Azok a befektetők, akik rugalmas betétlekötési lehetőséget keresnek fix kamatozással, a Fokozódó betétet választhatják, amelynél a 3 hónapos futamidő három 1 hónapos kamatperiódusból áll.

 A kamat a három periódusban eltérő, az eltelt idő függvényében növekszik. A Fokozódó betétnél az elérhető legmagasabb kamat 5 millió forint feletti összegnél a 3. hónapra 10,25 százalék. A Prémium és a Net számlacsomaghoz kapcsolódóan az OTP Bank olyan új, folyamatos betétlekötési lehetőségeket ajánl, amelyeknél a lekötésnek nem feltétele új forrás elhelyezése, és a kamat nem függ az elhelyezett összeg nagyságától sem.

A Prémium és a Net lekötött betétnél egyaránt 6 hónap a futamidő, az elérhető éves kamat pedig 7,50, illetve 6 százalék. A Profit Betét 2 a lakossági folyószámlákhoz kapcsolódó lekötési lehetőség. A megtakarítási időszak egy 4 hetes (2008. szeptember 15–2008. október 15.) betétgyűjtési, és egy 1,5 éves (2008. október 16–2010. április 15.) lekötési időszakból áll. A betétgyűjtési időszak alatt a kamat évi 8 százalék, fix és garantált. A lekötési időszak alatt a kamat egy biztos és garantált alapkamatból (évi 3 százalék) és egy prémium kamatból tevődik össze.

A prémium kamat a betét mögött álló jelentős külföldi gyógyszertársaságok részvényeinek teljesítményétől függ, maximális mértéke évi 10 százalék. Így a betéttel elérhető maximális hozam évi 13 százalékos. A lakossági devizaszámlákhoz kapcsolódóan indít az OTP Bank 6 hónapos futamidejű euró betétlekötési akciót, amely október 31-éig tart. Azok, akik október 2-ai deviza és forint megtakarítási állományukat minimum 500 euró értékben növelik, kiemelten magas hozamot érhetnek el: ez összeghatártól függetlenül évi fix 4,6 százalékos euró betéti kamatot jelent.

 Az OTP Bank a devizaszámla számlavezetési díját a nyitástól számított 6 hónapon keresztül elengedi az év végéig nyitott új devizaszámla szerződések esetén. Folytatódik a Mobil betét akció is október végéig, változatlan feltételek mellett. Ennek megfelelően az akciós kamat továbbra is 7,00 százalék, a kamatprémium mértéke 0,03 százalékos. Az akciós lehetőségek mellett továbbra is kínál az OTP Csoport olyan termékeket, amelyek megvásárlásával az ügyfelek tőkegaranciával részesülhetnek a részvénypiacok emelkedéséből.

 Ilyen típusú termékek betét, kötvény és befektetési alap formában is elérhetőek, és ideális befektetési lehetőséget nyújtanak hektikusabb pénz- és tőkepiaci körülmények között is. A bankcsoport a közeljövőben új, speciális tőkevédett konstrukcióval lép a piacra. A közleményből kiderül az is: az átfogó megtakarítás-ösztönző program eredményeként az OTP Bank stabilan őrzi 31 százalék feletti részesedését a magyarországi hitelintézeti rendszer lakossági betétpiacán. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.