BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Szokásos" pályáján a forint - 280 felé közelít

Hétfő reggelre megint jelentős mértékben gyengült be a hazai fizetőeszköz a vezető külföldi devizákkal szemben az előző kereskedési napi záráshoz képest.

Egy euró ma reggel 9 óra előtt több mint 277 forintba kerül, e körül mozog egész reggel, 276 alatt még nem igen járt annak ellenére, hogy az előző napot 274,87-es szinten fejezte be.

Drágább lett megint a svájci frank is: aktuálisan több mint 190 forintba kerül az alpesi deviza, miközben legutóbb záráskor méf 186-187-es szinten kereskedtek vele.

A dollár a korábbi 217-218-as szinttel szemben még ennél is jelentősebb mértékben drágult meg: jelenleg több mint 222 forinton kérnek érte a devizapiacon.

A japán jen ára most 2,391 forint, szemben a korábbi 2,308-al, az angol font viszont már számunkra nem jelentős hiteldeviza, érdekes, hogy jóval olcsóbb ma reggel mint az előző napi záráskor: 341,702 forintba kerül, míg akkor több mint 346-ot kértek érte a devizakereskedők.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.