BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gazdakártya: túl a 7 milliárdos hitelállományon

Egy éve kezdődött a mezőgazdasági kisvállalkozásokat célzó Gazdahitel folyósítása, a Gazdahitel-Gazdakártya programban 1300 kéremlezőnek 7 milliárd forintot folyósítottak.

A hitelkeret elsősorban az egyéni és családi gazdálkodók, valamint az őstermelők számára kínál igen kedvező finanszírozási lehetőséget - áll a TakarékBank közleményében. A hitelintézet által kifejlesztett terméket igénybe vevő vállalkozások megbízható partnernek bizonyultak: egyikük esetében sem került még sor a kezességi garancia beváltására.

A Takarékbank által kialakított Gazdahitel-Gazdakártya konstrukció sikerét a kedvező kamat mellett (3 havi BUBOR + 3 százalék) alacsony garanciadíj és gyors elbírálás hozta meg, illetve az, hogy a hitelhez széles körben felhasználható MasterCard Elektronic Business kártya is jár.

Bár az 1-15 millió forint között nyújtható hitel csak mezőgazdasági termék elsődleges előállítását finanszírozhatja, az összeg akár forgóeszközök, akár beruházások finanszírozására felhasználható. A 91 naptól két évig terjedő futamidő szintén rugalmas lehetőségeket nyújt a kívánt finanszírozási cél megvalósítására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.