BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Aggasztó hírek a forintról - nézze meg, hogy áll ma reggel!

Hétfő reggel ismét gyengülésbe kezdett a hazai fizetőeszköz az euróval, a svájci frankkal, és legnagyobb mértékben a dollárral szemben.

Az euró forintárfolyama pénteken a 300-as szinttel kacérkodott, végül nap végére 297,99-ig erősödött vissza a magyar pénz az unióssal szemben. Ma reggel ehhez képest egy egységnyit megint gyengült a forint: aktuálisan 298,90 forintba kerül az euró.

A svájci frank pénteken 200,179 forinton zárta a napot, ma reggel 201,421-et kérnek érte a devizapiacon.

A dollárral szemben ennél jóval nagyobb mértékben gyengült be ma reggel a hazai fizetőeszköz: míg pénteken 232,57, most több mint 235 forintot kérnek a zöldhasúért a devizapiacon.

A jenhitelesek is aggódhatnak: az ázsiai pénz árfolyama tovább folytatja gyengülését, jelenleg több mint 2,6 forinton jegyzik a japánok devizáját.

Az angol font is sokba kerül annak, aki forinttal fizet érte: több mint 335 forintba ma reggel, igaz egy csaknem 3 forinttal kevesebb, mint amenyibe pénteken került a britek pénze.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.