BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bíztató hírek a forintról!

Szerda reggelre erősödött a hazai fizetőeszköz a vezető külföldi devizákkal szemben.

Kevesebbe kerül az euró, a svájci frnak, és a dollár is, de a japán jen, és az angol font árfolyama is a mi javunkra gyengült ma reggel.

Az euró ára megint 300 forint alá ment, aktuálisan "csak" 298,78 forintot kell adni a devizapiacon az uniós fizetőeszközért. Tegnap záráskor még 301 forint környékén kereskedtek a közös pénzzel.

Olcsóbb lett a svájci frank is: jelenleg 200,505 forintba kerül az alpesi deviza, tegnap a piacok zárásakor 201,925 forinton árulták.

A dollár 232 forint környékén mozog a reggeli órákban, ez két forinttal kevesebb, mint amennyibe még tegnap este került a zöldhasú. A dollár kereskedését kedden 234,26 forinton fejezték be.

A japán jen 2,390 forint most, tegnap 2,424 volt a piacok zárásakor, az angol font pedig 338,605 forintba kerül, ami alig egy forinttal, de kevesebb mint tegnap este.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.