BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jó hírek a forintról!

Csütörtök reggelre a 301-es szint környékére erősödött vissza a hazai fizetőeszköz az euróval szemben, pedig tegnap 309 fölött is járt az uniós fizetőeszköz árfolyama.

Egy euróért aktuálisan 301,67 forintot kérnek a devizapiacon, tegnap este 302,80-on fejezte be a napot a közös pénz árfolyam-ámokfutása.

Valamivel olcsóbb ma reggel a svájci frank is: jelenleg 204,051 forintba kerül az alpesi deviza, tegnap még 205 fölött volt a kereskedés befejeztével.

Erősödöt a forint a dollárral szemben is csütörtök reggelre, és ismét 240 alá ment a zöldhasú árfolyama: jelenleg 239,72 forintot kérnek a devizakereskedők az amerikai fizetőeszközért, tegnap még több mint 241 forintba került a devizapiacok zárásakor.

A japán jennel szemben 2,567-ig tudott csak erősödni a forint ma reggelre, tegnap 2,571 forinton állt meg az ázsiai pénz árfolyama.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.