BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmasat padlózott ma reggel a forint

Hétfő reggel átlagosan 5-6 forinttal kerülnek többe a számunkra fontos hiteldevizák mint pénteken záráskor. Gyengül a forint.

Egy euróért ma reggel több mint 306 forintot kérnek a devizapiacon, miközben a pénteki záráskor még 300 alatt volt az euró forintárfolyama. A közös pénz akkor 299,37 forintba került.

Gyengült a hazai fizetőeszköz értéke a svájci frankal szemben is, nem is keveset. Az alpesi devizáért aktuálisan 207,091 forintot kérnek a kereskedők, pénteken még 202 környékén árulták a svájciak fizetőeszközét.

Az amerikai deviza is megdrággult ma reggelre: a dollár a 243-as szint felé közelít, miközben pénteken még csak 236 környékén járt.

A japán jen 2,493 most, 2,423 volt pénteken, és az angol font ára is felment: most majdnem 348 forintba kerül a britek pénze, ami csaknem 10 forintal több, mint amennyiért pénteken árulták.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.